Miris tropskih predela, ukus voća, slike Brazila i zvuk mora

Miris tropskih predela, ukus voća, slike Brazila i zvuk mora. Nije opis savršenog sećanja na letovanja već Sunshine piva. American wheat. Hmeljevi koji daju aromu breskve i kajsije Citra i Cascade daju posebnu notu ovom pivu koje će vas odvesti na putovanje iz snova.

Ovaj predeo ne liči na tropske predele, ali možda vam zaista bude putovanje iz snova. Putovanje Uvac-Zlatar-slapovi Sopotnice

O lepotama ovog kraja se priča uveliko.

Vodopadi Sopotnice, po meni najlepši vodopad. Do njega stižete putem koji vodi iz Prijepolja. Kada skrenete sa glavnog puta prelazite stari most, nemojte se iznenaditi. Niste promašili put, tim putem vozite 6,7 km do škole i planinskog doma. Odatle na 500m se nalaze vodopadi Sopotnica. Vodopad svojom veličinom i lepotom i prirodom koja ga okružuje je po meni, jedna od destinacija koju morate da posetite. U ovom kraju nismo pronašli craft pivo, ali smo poneli da uživamo u svim prirodnim lepotama i kvalitetnom pivu.

Sunshine, american wheat, idealno za ove tople letnje dane.

20200808_135650(1).jpg

Ne propustite da posetite i ribnjak sa pastrmkama, koji se nalazi na pola puta do slapova. Domaćini će vam izabrati najbolje komade iz bazena i pripremiti je tu pred vama.

IMG_20200808_161624.jpg

 

Smeštaj možete naći na Zlatiboru, Zlataru ili Novoj Varoši koja je najbliža Zlataru, a cene su malo niže.