In hops we believe! Dogma

Dogma, in hops we believe! 

I uverili su nas potpuno. Ovako je izgledalo 2 dana pre otvaranja tap room-a. Od tada, pa do danas, stiglo je mnogo različitih stilova i ukusa. Za sve vas koji ulazite u craft svet, svetionik ce vam osvetleti put da istražujete dalje.

Kreativnost, inovacija I kvalitet je ono što karakteriše zanatsku proizvodnju. Stalno pomeranje granica ,kao što je Krasti, u kolaboraciji sa Crow pivarom. 

 “Crusty The Spring Saison” sa karakteristikama tradicionalnog belgijskog stila “sasion” dobijenog upotrebom specijalno selektovanog kvasca koji kreira mirišljave estre laganih tonova. Plemeniti nemački, češki i slovenački hmeljevi daju još jednu dimenziju, ali nešto što će vas sigurno pomeriti od ravnodušnosti jeste sastojak koji ovo pivo čini posebnim. Organski krastavac..

Znanje je moć” –, Fransis Bejkon,  a ekipa Dogme definitivno je to i dokazala. Svoja znanja su pretočili u odličan pivski portfolio. 

Njihova upornost i posvećenost će ih voditi, ne samo do titule našeg značajnog brenda u svetu crafta, već  i  ka ozbiljnom internacionalnom brendu. Svoja  piva su predstavili u preko 30 zemalja Evrope i poslednjih par godina su  vodeći srpski izvoznik kraft piva.

Imala sam priliku I da ih sretnem u Hanoveru u pubu, gde hoptopod stoji tih uz najbolje nemačke, holandske i belgijske etikete.

IMG_20200816_010944.jpg

Dogma ima tap room, sa najlepšim pogledom …na proizvodnju.

Pa ukoliko niste posetili, pravo je vreme.